Lasergame Targets of Targetvesten?

Target Active Vest

Lasergame huren voor een feest is natuurlijk hartstikke spannend en geweldig. Maar om het nog leuker te maken kun je een lasergame set uitbreiden. Veel lasergames hebben een uitbreiding. De uitbreiding welke het meest voor de hand ligt zijn de targets en de targetvesten. Het is goed om te weten dat niet alle uitbreidingen samen gaan met elk lasergametype. Ook is het goed om te weten dat er ook de dezelfde uitbreiding anders werkt in een andere serie.

Laten we beginnen met de gemakkelijkste. De target van Wowwee Lightstrike. Deze target zitten bij de Lasergamepistolen of de Lasergamegeweren. De target van kan zwart/wit of rood/wit zijn. De zwarte/witte maken geen geluid en de rood/witte wel. In principe sturen wij altijd de rood/witte mee. De target werkt heel gemakkelijk zodra team rood erop schiet neemt de target de rode kleur aan. Schiet team blauw er weer op dan verandert de kleur van de target in blauw. De target blijft een aantal minuten op kleur aan staan en gaat vervolgens zelf weer uit.

De targets bij de lasergamebox en de Anti cheat serie werken anders. Schiet je op deze target dan zal deze even knipperen en na vier keer schieten blijft deze branden. Gebruik je een andere munitie zal deze al na twee keer blijven branden. De targets dienen weer opnieuw opgestart te worden door ze aan en uit te zetten.

De targetvesten van de lasergamebox en de Anti Cheat serie werken naar onze mening veel fijner dan de targets. Zodra je het targetvest aanzet, dien je er eerst zelf eenmaal op te schieten. Dit is om de teamkleur vast te stellen. Word je daarna geraakt op je targetvest verlies je leven. Hoeveel leven je verliest hangt af van de munitie die je tegenstander gebruikt. Zodra je alle levens kwijt bent knippert het targetvest alle kleuren. Je start het targetvest opnieuw op door het uit en aan te zetten. De targetvesten zijn niet compatible met de lasergames. Dit betekent dat je af kunt zijn op je wapen en toch nog leven hebt op je targetvest. Niet elke deelnemer hoeft een targetvest. Het is wel een leuke uitbreiding voor bijvoorbeeld Capture the flag of het VIP spel.

Heb je andere uitbreiding gezien op het internet maar je vind ze niet terug op onze website. Dan kan het zijn dat we ze toch hebben. Op aanvraag sturen we ze dan mee. Bijvoorbeeld de VIP maskers van de lasergamebox en anticheat serie of een ITS voor de Lightstrike serie.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de uitbreiding dan horen we dat natuurlijk ook graag.