Het Verschil tussen Lasergamebox of Lasergamepistolen

lasergamepistolen lasergamebox

Het verschil tussen de lasergamebox en de lasergamepistolen

Lasergame huren is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn veel mogelijkheden en soms zie je door de aantallen de verschillen niet meer. Op onze website kun je invullen welke het meest geschikt is voor je. Toch is er een vraag die wij vaak krijgen, is er een verschil tussen de lasergamebox en lasergamepistolen? Deze vraag begrijpen we heel goed. Het korte antwoord, bijna niet. In ieder geval heel weinig. Beide hebben ze verschillende munitie soorten, vier teams en even veel levens. Maar wat zijn dan de kleine verschillen? We leggen het graag uit.

Als eerste is er een verschil in het herladen van de munitie. Is je munitie op bij de lasergamebox dan dien je te herladen. Dit doe je door op de knop onder het handvat te drukken. Dit gaat heel gemakkelijk. Echter bij de lasergamepistolen gaat dit automatisch.

De lasergames van de lasergamebox trillen een heel klein beetje als je geraakt wordt. Dit doen de lasergamepistolen niet. Op de lasergamepistolen kun je het geluid zachter zetten en de lasergamepistolen hebben een shield knop, een soort schild. Als je deze knop indrukt kun je 10 seconden minder geraakt worden. Dit is een tactische knop en deze werkt maar 1 keer in de 3 minuten. Leuk om te vermelden met deze lasergamepistolen heb je ook toegang tot cheats.

Ten slotte zitten er bij de lasergamepistolen standaard vier targets. Deze targets werken heel gemakkelijk. Lees hier het stukje over de targets. Het laatste voordeel van de lasergamebox, deze kan gecombineerd worden met targetvesten.

Helemaal geen verschil tussen de lasergamebox en de lasergamepistolen?

Het zijn hele specifieke verschillen welke voor het speelplezier weinig uitmaken. Wellicht heb je een voorkeur maar met beide is het speelplezier erg groot. Kom je er echt niet neem dan contact op met ons en wij vertellen je onze ervaringen.