Verzending
Verzending

Voor slechts 9.99 verstuurt Lightfight de huurpakketten naar een Postnl punt bij jullie in de buurt. Dit is inclusief een Gratis retourticket.  Je ontvangt het pakket ruim op tijd. De dag na gebruik breng je het pakket weer terug bij een Postnl pick up point.

Klik hier voor een postnl punt bij jou in de buurt.

De verzendkosten zijn 15 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen. Het terugsturen gaat wel via een servicepunt bij jou in de buurt.

De verzendkosten voor koopproducten uit onze webwinkel zijn 3.95. Wanneer je de koopproducten tegelijk besteld met een LIGHTFIGHT pakket worden de artikelen tegelijk opgestuurd en vervallen de 3.95 verzendkosten.

Mocht je koopartikelen willen retourneren dan kan dit kosteloos door ze retour te sturen in het LIGHTFIGHT pakket. De artikelen mogen ook op eigen kosten retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Graag ontvangen we artikelen in originele verpakking en een korte mail dat de artikelen dat de artikelen zijn opgestuurd. Zodra de artikelen bij ons retour zijn krijg je een bevestiging van ons.

Kom je een artikelen bij ons afhalen en retour brengen dan betaal je uiteraard geen verzendkosten.