Verzending
Lightfight Verzending

Wij versturen al ruim 7 jaar door heel Nederland. Dit doen we nu via Instabox en Postnl.

Vanaf slechts 13.50 verstuurt Lightfight de huurpakketten naar het thuis adres. We doen dit via Instabox. Instabox is een verzender welke thuis bezorgd tussen 17.30 en 22.30. Dit is inclusief een Gratis retourticket.  Het retour zenden gaat via een Postnl pick up point. 

Je ontvangt het pakket ruim op tijd. We nemen altijd een dag speling. Alleen als je zelf op het laatste moment besteld dan is er geen dag speling meer mogelijk. 

De verzendkosten zijn 17.50 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen via Postnl.  Het terugsturen gaat wel via een servicepunt bij jou in de buurt.

Een paar dagen voor de activiteit ontvang je van Lightfight een track and trace code. Je pakket is onderweg.

Overzicht Altijd inclusief retourticket

13.50 Instabox (retour via Postnl pick up point)
15.00 Postnl Pick up point 
17.50 Postnl Thuis Bezorgd 
Afhalen bij ons is uiteraard gratis

De dag na de activiteit stuur je het pakket weer naar ons retour. Muv zon en feestdagen, dan is het de dag erna. Er is altijd een label meegeleverd in de box. 

De verzendkosten voor koopproducten uit onze webwinkel zijn 3.95. Wanneer je de koopproducten tegelijk besteld met een LIGHTFIGHT pakket worden de artikelen tegelijk opgestuurd en vervallen de 3.95 verzendkosten.

Mocht je koopartikelen willen retourneren dan kan dit kosteloos door ze retour te sturen in het LIGHTFIGHT pakket. De artikelen mogen ook op eigen kosten retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Graag ontvangen we artikelen in originele verpakking en een korte mail dat de artikelen dat de artikelen zijn opgestuurd. Zodra de artikelen bij ons retour zijn krijg je een bevestiging van ons.

Kom je een artikelen bij ons afhalen en retour brengen dan betaal je uiteraard geen verzendkosten.