Verzending
verzending lightfight

Wij versturen al ruim 7 jaar door heel Nederland. Dit doen we nu via Postnl.

Vanaf slechts 15 verstuurt Lightfight de huurpakketten naar een gekozen Postnl punt. Dit is inclusief een Gratis retourticket.  Het retour zenden gaat ook via een Postnl pick up point. 

Je ontvangt het pakket ruim op tijd. We nemen altijd een dag speling. Alleen als je zelf op het laatste moment besteld dan is er geen dag speling meer mogelijk. 

De verzendkosten zijn 17.50 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen via Postnl.  Het terugsturen gaat wel via een servicepunt bij jou in de buurt.

Een paar dagen voor de activiteit ontvang je van Lightfight een track and trace code. Je pakket is onderweg.

Overzicht Altijd inclusief retourticket

15.00 Postnl Pick up point 
17.50 Postnl Thuis Bezorgd 
Afhalen bij ons is uiteraard gratis

De dag na de activiteit stuur je het pakket weer naar ons retour. Muv zon en feestdagen, dan is het de dag erna. Er is altijd een label meegeleverd in de box. 


Postnl probeert 1 of 2 keer thuis, lukt het niet dan kun je het bij een pick up point bij je in de buurt afhalen. Dan ben je zekerder dat er een pakket voor je is.

Voorheen verstuurde we ook met Instabox maar per 9 november 2022 is Instabox failliet verklaard.

De verzendkosten voor koopproducten uit onze webwinkel zijn vanaf 3.95. Wanneer je de koopproducten tegelijk besteld met een LIGHTFIGHT pakket worden de artikelen tegelijk opgestuurd en vervallen de  verzendkosten.

Mocht je koopartikelen willen retourneren dan kan dit kosteloos door ze retour te sturen in het LIGHTFIGHT pakket. De artikelen mogen ook op eigen kosten retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Graag ontvangen we artikelen in originele verpakking en een korte mail dat de artikelen dat de artikelen zijn opgestuurd. Zodra de artikelen bij ons retour zijn krijg je een bevestiging van ons.

Kom je een artikelen bij ons afhalen en retour brengen dan betaal je uiteraard geen verzendkosten.