ALGEMENE VOORWAARDEN

 Levering Aankopen

Aankopen voor 15 uur worden het volgende bezorgmoment bezorgd op het gekozen adres tenzij gecombineerd met een reservering. 

Levering Reserveringen

Bezorging verloopt via PostNL. Het Lightfight pakket wordt een dag voor de speeldatum op een PostNL of bij je thuisbezorgd. Die dag voor ontvangst ontvang je van ons een mailtje met de track and trace code zodat je weet hoe laat het pakket ongeveer bezorgd wordt. Bij meerdere hoeveelheden zullen we pakketten zo gunstig mogelijk inpakken. Het kan zijn dat vanwege de drukte bij de verzenders, LIGHTFIGHT het pakket een dag eerder verstuurd. Wij zullen altijd proberen om twee aflevermomenten te voorzien. We proberen hierbij rekening te houden met scholen, kindcentra en BSO of andere instellingen welke op zaterdag gesloten zijn. Dit kan betekenen dat wij ervoor kiezen om voor een pick up point te gaan. Dit gaat altijd in overleg met de klant. 

PostNL locatie

Het grote voordeel van een PostNL is dat jij zelf niet thuis hoeft te zijn om het Lightfight pakket in ontvangst te nemen. Wanneer het jou uitkomt haal je het Lightfight pakket op bij een winkel bij jou in de buurt, meestal binnen 5 km.

Tijdens het reserveerproces wordt aangegeven welk PostNL hemelsbreed het dichtst in de buurt is. Door te klikken op dit punt kun je zelf het punt selecteren.

Let op
Kies je voor een pakketautomaat of packstation dan kan het gebeuren dat de pakket automaat (postnl) geen kluisjes beschikbaar heeft. Ook dan worden pakketten automatisch door de vervoerder zelf aangeboden bij het dichtstbijzijnde pick up point. Dit kan een dag later zijn. De vertraging die hierdoor wordt opgelopen valt buiten onze regeling van elke reservering gaat gegarandeerd door.  

PostNL pakket automaat

Afhankelijk van het pakket kan het zijn dat het pakket niet geschikt is voor de Brief en pakket automaten van Postnl. Het pakket is dan te groot. Heb je hiervoor gekozen dan zal het omgezet worden naar het dichtstbijzijnde bemande pick up point.

Het kan ook zijn dat de pakket automaat vol zit. Ook dan wordt het bij een volgend punt afgeleverd. Houdt er rekening mee dat dit soms ook de volgende dag kan zijn. 
Heb je een grotere bestelling dan kan het ook gebeuren dat dus een gedeelte in de pakket automaat staat en een gedeelte bij een pick up point. De pakket automaat heeft maar beperkt ruimte voor grotere pakketten. 
Daarnaast bij problemen kunnen wij niet helpen als de kluis niet open gaat of als er andere problemen zijn. Gelukkig komt dit bijna nooit voor. UIt het schrijven blijkt wel dat een pakket automaat onze voorkeur niet heeft. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat het pakket op tijd is als er gekozen wordt voor een pakketautomaat.

Elke reservering gaat gegarandeerd door!

Er zijn heel wat games via Lightfight gespeeld, en nog nooit is het door onze fout of door vertraging bij PostNL niet doorgegaan. Wij houden rekening met vertraging soms sturen we het pakket eerder. Je mag het pakket dan natuurlijk direct afhalen bij het postnl punt. Heb je gekozen voor thuis bezorgen en ben je niet thuis dan wordt geprobeerd om het bij de buren af te leveren of het wordt de volgende dag nog een keer aangeboden. 

Mocht er niet bezorgd worden op de afgesproken dag (een dag voor de speeldatum) of er is iets anders mis, dan sturen wij een alternatieve zending met spoed naar jullie toe.

Spoedzendingen kunnen wij tot 17.00 uur inleveren, maar hebben max. een uurtje nodig om de zending in orde te maken. Is je pakket te laat dan dien je dit te laten weten voor 17 uur op de dag voor de activiteit. Dus op de dag van bezorging voor 17 uur.

Helaas is de extra vroeg service van Postnl niet meer beschikbaar. Bij de extra vroeg service was een pakket de volgende ochtend beschikbaar bij een Postnl punt binnen een straal van 15km bij jullie in de buurt. Om ervoor te zorgen dat alle pakketten op tijd zijn en alle feestjes doorgaan, hebben we het volgende bedacht.

Om te voorkomen dat er vertragingen ontstaan, worden pakketten nu een dag extra vroeg verzonden zodat er minimaal twee aflevermomenten bij de klant/pick up point zijn. Hierbij proberen we ook rekening te houden met scholen/bedrijven die zaterdag gesloten zijn. Een uitzondering hierop is natuurlijk als er pas besteld wordt op het moment dat er nog maar 1 aflevermoment mogelijk is. Dan vervalt ook de mogelijkheid tot een nazending.

Mocht het toch nog gebeuren dat een pakket vertraagd is ondanks een dag extra vroeg verzenden dan sturen we een pakket na. Wij gaan dan op zoek naar een pick up point waar normaliter vroeg geleverd wordt. Hiervoor zijn wij genoodzaakt om bij grotere plaatsen bij jullie in de buurt te kijken. Ervaring leert dat er binnen een straal van 15 kilometer altijd wel een punt is waar voor 12 uur geleverd wordt.  Als blijkt dat er bij jullie thuis ook vroeg geleverd wordt dan zullen we voor deze optie kiezen. In alle gevallen proberen we altijd met de klant samen een goede oplossing te vinden. Gelukkig komt 99,9% van onze pakketten de volgende dag aan en worden pakketten een dag te vroeg geleverd. Je dient het dan wel op tijd te melden dat er vertraging of vermissing is. Dit is uiterlijk om 17 uur.

Als deze back-up oplossing ook mis gaat, en we hebben contact gehad, dan stappen we zelf in de auto en komen een vervangend Lightfight pakket persoonlijk brengen.

LET OP. Kies je voor thuis bezorgen maar ben je niet thuis op de (afgesproken) bezorgdag dan is het mogelijk dat je pakket een dag later wordt afgeleverd. Ook opmerkingen bij de buren of mag in achtertuin kunnen wij niet garanderen. We proberen het erbij te zetten maar dit is geen garantie dat dit ook gebeurt. Weet je niet of je thuis bent, kies dan voor een pick up point. Wij hebben hier geen enkele invloed op. Hier kunnen wij ook niets aan doen en dan vervalt de mogelijkheid om een spoedzending na te sturen en ook de mogelijkheid dat wij persoonlijk langs brengen! Kies je je voor een Postnl punt maar je haalt het pakket af op de dag van het feest dan kunnen wij geen spoedzending meer na sturen. Ook dan vervalt de spoedzending en het persoonlijk langs brengen.
Ook als je zelf kiest voor het veranderen van het bezorgmoment bij Postnl kan dit vertraging opleveren. Dit is op je eigen risico. Hiermee vervalt de mogelijkheid dat wij persoonlijk langs komen of een kist nasturen.

LET OP: Soms, door overmacht, wordt er op het laatste moment geboekt. Echter bij een last minute reservering  hebben we geen noodoplossing meer achter de hand. We gebruiken dan de noodoplossing voor de last minute reservering. Bij een lastminute reservering kunnen we dus niet dezelfde garantie geven als bij een normale boeking. We kunnen geen gebruik maken van een noodoplossing en brengen zelf het pakket niet na. Wij zullen proberen dit altijd aangeven tijdens het telefoon, mail of chat contact over de lastminute boeking. Ook vragen we een toeslag van 5,- voor een lastminute boeking.

LET OP: Kijk naar de openingstijden van het pick up point. Wij proberen hier altijd naar te kijken. Maar het zou toch sneu zijn als het pakket wel binnen staat maar je wilt het pakket op het laatste moment ophalen en de winkel is dicht. Hier kunnen wij ook niets aan doen. In dit geval sturen we dan ook geen pakket na.

LET OP: 

Het klinkt misschien heel logisch maar wanneer de opgegeven ontvanger of het opgegeven adres niet juist is en het pakket niet kan worden bezorgd, ook daar zijn wij niet verantwoordelijk voor. Ook dan zullen wij geen pakket nabrengen. Als we nog voorraad hebben en qua tijd is het nog mogelijk om een pakket na te sturen. Dan zullen we dat uiteraard proberen. Hier worden dan wel de extra en de echte verzendkosten in rekening gebracht.

Annuleren of verzetten

Er kan natuurlijk altijd een reden zijn waarom iets anders loopt als gepland. In overleg is veel mogelijk. Neem dus altijd even contact op voor overleg. Het liefst ruim op tijd zodat we onnodige verzendkosten kunnen voorkomen. Er dient altijd vooraf contact opgenomen te worden. In principe wordt altijd gekeken of de zending al verzonden is:

– Zending nog niet verzonden

In dat geval kun je altijd kosteloos annuleren of verzetten. Ga er vanuit dat wij 3 werkdagen voor de bezorgdatum verzenden. Versturen we eerder dan aangegeven omdat we drukte bij de verzenders verwachten dan staat dit aangegeven op onze hoofdpagina. Dan zijn het 4  werkdagen van te voren voor kosteloos annuleren of verzetten.

– Zending al wel verzonden maar nog onderweg.

Later annuleren is mogelijk door het pakket van PostN te weigeren. Hier kan sprake van zijn bij plotselinge ziekte of slecht weer. Of bijvoorbeeld als je door corona toch niet kunt spelen. Je kunt ook het retourlabel gebruiken welke is meegezonden. Wij zullen alleen de werkelijke verzendkosten in rekening brengen. Hoeveel de werkelijke verzendkosten zijn hangt af van je bestelling. De werkelijke verzendkosten worden bepaald door de keuze van de vervoerder, manier van verzenden en van het aantal pakketten. Voor het pakket zelf zullen bij geen gebruik geen kosten worden gerekend.

– Zending al wel verzonden maar al ontvangen.

Hier kan sprake van zijn bij plotselinge ziekte of slecht weer. Of bijvoorbeeld als je door corona toch niet kunt spelen. Je kunt het retourlabel gebruiken welke is meegezonden. Je dient altijd contact te hebben opgenomen voor je activiteit is geweest of zou zijn. Wij zullen dan samen met je tot een oplossing komen. In ieder geval zullen de werkelijke verzendkosten in rekening worden gebracht. Hoeveel de werkelijke verzendkosten  zijn hangt af van je bestelling. De werkelijke verzendkosten worden bepaald door de keuze van de vervoerder, manier van verzenden en van het aantal pakketten. Afhankelijk van de situatie, tijdstip en contact zullen we een oplossing bedenken.

Voorbeeld: Heb je gereserveerd voor vrijdag. Dan ontvang je het pakket donderdag. Dit betekent dat wij woensdag verzenden. In een drukke periode zoals omschreven verzenden wij al op dinsdag. Zodat er altijd twee bezorgmomenten zijn.

Onverwacht niet thuis?

Ben je onverwachts niet thuis als het Lightfight pakket wordt bezorgd? Dan probeert PostNL hem af te geven bij de buren. We kunnen meldingen op de verzendsticker zetten maar dit is geen garantie dat het ook bijvoorbeeld bij de buren of onder het afdakje wordt gezet. Lukt dit niet, dan komt PostNL de volgende dag terug of het pakket wordt alsnog naar een pick up point gebracht. Dit gebeurt vaak pas de volgende dag. Via de eerder doorgestuurde Track and Trace link wordt meestal aangegeven hoe laat dit zal zijn. Zo niet, bel ons dan kijken wij voor je na welke tijd PostNL  gepland heeft om bij jullie tweede bezorgpoging te doen.

Als deze tijd later is dan de activiteit gepland staat, dan is er de mogelijkheid om met spoed een andere pakket naar jullie te versturen.

Wil je zeker zijn dat je de bezorging van PostNL niet mist? Kies dan voor de optie ophalen bij een PostNL locatie. ZET NOOIT ZELF VIA POSTNL DE LEVERING OM OOK AL IS DIT MOGELIJK. DIT LEIDT TOT VERTRAGING VAN HET PAKKET. DOE JE DIT WEL DAN VERVALT DE MOGELIJKHEID OM EEN SPOEDZENDING NA TE STUREN. OOK DE MOGELIJKHEID DAT WIJ HET PERSOONLIJK LANGS BRENGEN KOMT HIERDOOR TE VERVALLEN. NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR ANDERE MOGELIJKHEDEN.

Retour sturen pakket Lightfight

Voor de terugreis sturen wij een extra verzendlabel mee. Het label kun je op het Lightfight pakket plakken. Ook sturen wij eventueel tiewraps mee om te pakket zelf mee te verzegelen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het Lightfight pakket weer afgeven bij een PostNL locatie.

Bij PostNL hoeft er dus niet afgerekend te worden. PostNL geeft altijd een afgiftebewijs af. Bewaar dit afgiftebewijs een week. Binnen deze week kunnen wij dit afgiftebewijs bij u opvragen. De pakketten dienen op de afgesproken dag van inleveren voor 16 uur ingeleverd te worden bij een pick up point van de gekozen verzender. Wordt het pakket te laat ingeleverd dan kunnen wij verlengingskosten in rekening brengen. Dit is 30% van de huurprijs per dag. Een dag van 24 uur loopt van 16 uur – tot 16 uur.

IS ER GEEN LABEL AANWEZIG OF IS HET LABEL KWIJTGERAAKT, CHECK EERST GOED DE BOX.
ANDERS NOG GEEN PROBLEEM, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP ZODAT WE JE EEN NIEUWE KUNNEN MAILEN. BETAAL NOOIT VOOR DE (retour) ZENDING DIE JE VAN ONS ONTVANGEN HEBT. WIJ VERGOEDEN GEEN VERZENDKOSTEN VOOR HET MISSEN VAN LABELS.

Stuur je toch op eigen gelegenheid het pakket retour dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk. Pas als het pakket in ons bezit is nemen wij deze verantwoordelijkheid over. Als je bijvoorbeeld het naar het verkeerde adres stuurt, ben je als klant verantwoordelijk.

Is het pakket de heenreis met Postnl of met INstabox  gegaan. Het pakket  gaat altijd retour via Postnl.  Je levert het pakket in bij een Postnl punt bij je in de buurt. Je gebruikt hiervoor de meegeleverde retourticket. Uitzondering kan zijn dat LIGHTFIGHT hierover contact met u opneemt of dat we in overleg samen tot een andere oplossing zijn gekomen.

MOCHT JE HET PAKKET AL RETOUR HEBBEN GESTUURD EN IETS VERGETEN ZIJN MEE TE STUREN. DAN ZIJN DEZE EXTRA VERZENDKOSTEN UITERAARD VOOR EIGEN REKENING. 

TE LAAT RETOUR: Voor elke dag dat u het Lightfight pakket/artikel later terugbrengt of retour stuurt kunnen wij 30% van het orderbedrag of huurbedrag in rekening brengen. De reden label kwijt is voor ons geen geldige reden en wordt niet geaccepteerd. Wij zijn altijd bereikbaar om een nieuw label via de mail toe te sturen. Ook de reden van gesloten pick up points is niet geldig. Er is altijd wel een ander pick up point in de buurt welke wel open is. Ook de reden als je eigen bedrijf/ school gesloten is op de dag dat de artikelen retour moeten worden gebracht is voor ons geen reden. Er is altijd wel iemand die het even weg kan brengen. Of je stuurt het een dag eerder retour. Worden artikelen te laat ingeleverd zonder overleg van te voren dan worden er verlengingskosten gerekend van 30% per dag.

Mochten de artikelen niet worden verstuurd dan worden er voor maximaal 30 dagen verlengingskosten gehanteerd. Daarna worden bovenop de verleningskosten de nieuwwaarde gerekend voor niet teruggestuurde artikelen.    

Huur artikelen of complete sets die niet worden teruggestuurd worden compleet in rekening gebracht aan de huurder na de 30 dagen verlengingskosten. De waarde die hier voor geldt is de nieuw waarde van het product. In rekening worden de 30 dagen verlengingskosten plus de nieuwwaarde van de gehuurde artikelen gebracht.  

Product retour aankopen

Voor gekochte producten heeft u als klant het recht om binnen 14 dagen een bestelling of een gedeelte hiervan zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen. Dit is vanaf het moment dat je de producten hebt ontvangen. De producten dienen ongebruikt en in originele verpakking te worden retour gestuurd 

Je stuurt ons een mail waarin je je eigen gegevens (naam,woonplaats en ordernummer) mailt en aangeeft welke producten retour komen. In het retourpakket vermeld je ook je eigen gegevens (naam, woonplaats en ordernummer) zodat we weten van wie het pakket is.

Stuurt u de gekochte artikelen weer mee terug in de box met de gehuurde artikelen dan zijn de verzendkosten gratis. Stel ons wel op de hoogte van de retour producten.

Heeft u geen artikelen bij ons gehuurd of besluit u de artikelen apart terug te sturen dan zijn de verzendkosten voor het retour sturen voor uw eigen rekening. Wij vergoeden nooit de verzendkosten voor het retour sturen van artikelen. 

Het pakket kan worden gestuurd naar

Lightfight
tav Retour
Zwitserswaltje 5
8911LG Leeuwarden

Tip: bewaar de track and trace code die je krijgt bij het versturen van je pakket

Zodra je product(en) bij ons zijn ontvangen en zijn beoordeeld, krijg je binnen 3 werkdagen bericht van ons en je geld retour.

Klachtenprocedure

Het is vervelend als er niet aan de verwachting wordt voldaan. Heb je klachten over ons of over onze producten dan kun je ten alle tijden contact met ons opnemen via de mail klantenservice@lightfight.nl. Problemen of klachten dien je te melden voordat je de artikelen gaat gebruiken.  We zullen samen met je opzoek gaan naar een oplossing. Achteraf geven wij nooit geld retour.

Sinds februari 2016 bestaat er een wet waarbij alle webshops verplicht zijn om te melden dat er een onin geschillenplatform bestaat. Het zogenaamde ODR. Dit platform geldt voor alle landen van de Europese unie, IJsland en Noorwegen. Het ODR brengt een advies uit en helpt de consument bij geschillen met een webshop.

Let op

Al ons speelgoed, zowel voor verkoop als voor verhuur is bedoeld voor kinderen/gebruikers ouder dan 3 jaar en is dus niet geschikt voor kinderen van 3 jaar en jonger. Dit onder andere vanwege de toepassing van kleine onderdelen.

Ook van belang om te melden is dat al onze producten in Europa worden ingekocht. Wij importeren zelf geen verkoop of huurgoederen uit het buitenland. Hierdoor hebben al onze goederen een CE keurmerk.

Zending vertraagd of schade of te kort?

Controleer het Lightfight pakket z.s.m. na ontvangst. Dit doe je door de aantallen te tellen en in het geval van een LASERGAME de lasergamepistolen kort aan en weer uit te zetten. Mocht er iets missen of tijdens de reis beschadigd zijn, geef dit dan z.s.m. aan ons door.

Wij doen er alles aan om pakketten op tijd aan te laten komen. Zo versturen wij op dit moment alle pakketten een dag eerder dan gemeld. Mocht je pakket dan een dag vertraging hebben dan is ingecalculeerd. Je mag ons hier natuurlijk altijd van op de hoogte stellen. We zullen je pakket dan extra in de gaten houden. Wij houden pakketten ook zelf altijd in te gaten. Ook proberen we rekening te houden met bedrijven/ scholen/ kinderdagverblijven welke zaterdag gesloten zijn. We kiezen dan in overleg toch voor een pick up point of we leveren nog een dag eerder zodat we altijd twee aflevermomenten hebben.

Heel zelden staat de zending op bezorgd maar heb je toch geen pakket ontvangen. Check dan goed de track and trace code. Soms is het bij een collega, concierge afgegeven of soms bij de buren. Is het pakket in uw omgeving niet te vinden, neem dan direct contact op met LIGHTFIGHT.nl. Dit dient uiterlijk te gebeuren op de afgesproken dag van levering.

De vervoerder zal je overigens al naar ons doorverwijzen. Wij gaan dan op onderzoek uit. Wacht hiermee niet tot op de dag zelf. We hebben liever dat we een keer te vaak kijken dan een keer te weinig. We kunnen dan ook alvast spullen gaan klaar zetten om als nog te versturen/langsbrengen.  Als het pas op de dag zelf gemeld word kunnen wij ook niets meer regelen.

Spoedzendingen kunnen wij op een werkdag voor de activiteit tot 17.00 uur inleveren, maar hebben max. een uurtje nodig om de zending in orde te maken.Versturen we eerder dan aangegeven omdat we drukte bij de verzenders verwachten dan staat dit aangegeven op onze hoofdpagina

ALGEMENE VOORWAARDEN

 Aansprakelijkheid LIGHTFIGHT.

Lightfight of zijn werknemers sluiten iedere vorm van aansprakelijkheid uit. De huurder is
altijd aansprakelijk voor schade of enig ander nadeel dat wordt veroorzaakt
door het gebruik van de gehuurde artikelen. Lightfight kan zelf onmogelijk
aansprakelijk worden gesteld voor de gedragingen van deelnemers of voor schade
aan eigendommen door het gebruik van onze verhuurde producten aangezien
LIGHTFIGHT zelf nooit aanwezig is.

LIGHTFIGHT
kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige schade en/of letsel dat
voortkomt uit het gebruik van het gehuurde pakket. Ook zijn we in geen geval
aansprakelijk voor gevolgschade tenzij blijkt dat er sprake is van nalatigheid
van LIGHTFIGHT of een van de werknemers. LIGHTFIGHT kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor indirecte schade geleden door de huurder.

Aansprakelijkheid Huurder

Defecte materialen, overige batterijen, kabels maar ook alle artikelen die ontvangen zijn door de huurder zoals Bogen, maskers, lasergames targets, pijlen, hoofdtelefoons dienen altijd geretourneerd te worden. Artikelen welke beschadigd retour worden gezonden of helemaal niet retour worden gezonden. worden volgens nieuw waarde berekend aan de huurder.

Storingen reparaties.

Na het ontvangst van de huurartikelen dienen deze direct te controleren. Mochten de aantallen niet compleet zijn, mocht er transportschade zijn of mocht er iets anders noemenswaardig zijn dan is het van belang dat we dit de werkdag voor het feest voor 17 uur weten zodat we een pakket na kunnen zenden.

Een storing dient altijd voor het feest, of tijdens het feest te worden doorgegeven. Eventueel kan LIGHTFIGHT helpen om de storing te verhelpen. Storingen welke na de verhuur worden doorgegeven leiden nooit tot een retourbedrag tenzij anders is afgesproken tijdens het contact.
Eventueel reparaties die een oplossing zouden kunnen zijn, mogen alleen gedaan worden met toestemming van LIGHTFIGHT.

Heb je als huurder een vergunning nodig of toestemming om op een locatie te mogen spelen dan ben je hier zelf voor verantwoordelijk. LIGHTFIGHT kan je hierbij helpen maar dit gaat in overleg. Zonder overleg ben je als huurder verantwoordelijk en aansprakelijk voor de uitvoer van de activiteiten.

Diefstal/vermissing/schade

De huurder is vanaf het moment dat de apparatuur in ontvangst is genomen volledig aansprakelijk. Vermissing door bijvoorbeeld diefstal komt voor rekening van de huurder. Ook schade welke is ontstaan tijdens het in bezit hebben van onze artikelen zijn voor huurder. Mocht er sprake van diefstal zijn dan dient de huurder dit direct te melden aan LIGHTFIGHT en eerstvolgende werkdag aangifte te doen bij politie. De volledige aansprakelijkheid verloopt op het moment dat de artikelen weer in ons bezit zijn en niet op het moment dat de huurtermijn afloopt. Ten alle tijden blijven huur artikelen eigendom van LIGHTFIGHT.

Directe en indirecte kosten.

De huurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolg schade die LIGHTFIGHT eventueel ondervindt van het niet nakomen van de overeenkomst. Dit zijn zogenaamde indirecte kosten. Echter in het geval van artikelen niet, op tijd, terugsturen, kunnen we wel extra kosten in rekening brengen.  Bij niet retour sturen van artikelen wordt de nieuwwaarde in rekening gebracht en bij te laat retour sturen wordt de verlening van de huurartikelen toegepast. Elke dag rekent LIGHTFIGHT 30% extra van de huurprijs. Deze loopt door tot dat de artikelen retour zijn gestuurd of zijn betaald naar nieuwwaarde.

Ook LIGHTFIGHT kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolg schade die de Huurder eventueel ondervindt van het niet nakomen een overeenkomst. Tenzij anders is schriftelijk vastgelegd. Dit zijn zogenaamde indirecte kosten waar LIGHTFIGHT niet aansprakelijk voor kan worden gehouden. 

Dit alles is een hele lap tekst, maar we zijn verplicht om alle mogelijke situaties te omschrijven. 

De korte versie is, Heb vooral veel plezier  en mocht er iets stuk gaan tijdens het spel dan kunnen we dat heel vaak maken. Uiteraard brengen we dan niets in rekening brengen. Moedwillig gesloopt of er worden artikelen niet retour gestuurd dan worden zaken in rekening gebracht. 

Mocht er toch iets niet duidelijk zijn of heb je nog een vraag dan horen we het graag.