Aanbevolen Leeftijd:
Groepsgrootte:
Teams:
Anti-Cheat
Speciale Effecten:
Uitbreidbaar met:

Lasergame Huren

LasergamePistolen
Vanaf: 39.99 incl btw
LasergameBox
Vanaf: 39.99 incl btw
LasergameGeweren
Vanaf: 49.99 incl btw
NERF Laser Ops Pro
Vanaf: 59.99 incl btw
Lasergamepistolen lightfight
Groepspakket
Vanaf: 84.99 incl btw

Welk lasergamepakket past bij mij?

Wij hebben verschillende lasergamepakketten in ons assortiment welke geschikt zijn voor vele activiteiten. Op zoek naar een pakket waarmee de score uitgelezen kan worden? Of naar een pakket met Anti Cheat? Misschien toch een pakket welke makkelijk hanteerbaar is. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Onze pakketten zijn geschikt voor een kinderfeestje, schoolfeest of scoutingskamp maar er zijn natuurlijk vele mogelijkheden. Jong en oud heeft plezier met de lasergamepakketten. De pakketten zijn allemaal speelkaar dus je kunt direct beginnen met spelen. 

Kijk snel welk pakket voor jullie het beste is!

Lasergame

Spelvormen Lasergame

Verstop samen met ieder team een vlag, target of theedoek boven navelhoogte. Zodra een team de vlag van het andere team gevonden heeft wint dat team.

Speel met twee teams (rood en groen) tegen elkaar. Als een deelnemer af is komt deze in het derde team terecht, het zombie team (blauw). In het blauwe team mag je onbeperkt herladen van levens en het blauwe team zal steeds groter worden. De laatste speler die overblijft van het groene of rode team is de winnaar. Het grote voordeel van dit spel is dat alle deelnemers in het spel blijven.

Spreek een verzamelplaats af waar spelers heen moeten gaan als zij geen levens meer hebben. Het spel gaat door tot er een winnaar is. Spelers met dezelfde teamkleur kunnen elkaar niet raken. Speel in maximaal 4 teams. Sluit het spel af als er na 15 minuten nog geen winnaar is. Het team met de meeste spelers in het spel is het winnende team.

Wijs in elk team een VIP (very important person) aan. Zodra de VIP geen levens meer heeft is het gehele team uitgeschakeld en wint het andere team. Alle andere teamleden mogen oneindig (zelf) herladen.

Uitbreiding: Gebruik voor de VIP de targetvesten. De VIP draagt een targetvest. Zodra de VIP op het targetvest af is, is het team af. Het targetvest wordt geactiveerd door er zelf 1 keer op te schieten.

Dit spel lijkt op het spel op last man standing met als verschil dat de spelers die af zijn terug het spel in mogen. Je turft van welke teamkleur de speler af was en herlaadt de gun. De begeleider bepaalt wanneer het spel afgelopen is. Het team met de minste streepjes achter hun teamkleur wint.

Outdoor kun je lasergamen in bijvoorbeeld een park, bos of (speel)tuin. Lasergame je buiten, maak dan het speelveld niet te groot zodat de deelnemers elkaar makkelijk terugvinden.

Gaat de voorkeur uit naar een Indoor locatie, dan kun je bijna in iedere gemeente voor een redelijke prijs een gymzaal huren. Lasergamen is ook mogelijk in een schuur, loods, kantoor, school en er zijn zelfs mensen die in overleg met de beheerder via ons gelasergamed hebben in een bibliotheek, ziekenhuis, bouwmarkt en supermarkt. 

De meeste mensen lasergamen via ons op openbaar terrein.

Zolang je niemand tot last bent en rekening houdt met de regels en de veiligheid van de locatie mag je met een particulier gezelschap op openbare plekken lasergamen.

Bedrijven of organisaties kunnen in sommige gevallen wel een meldingsplicht bij de gemeente hebben. Of dit nodig is verschilt per gemeente. 

Na bijna 6 jaar en duizenden feestjes hebben wij nog geen hinder ondervonden of van gehoord.

Er kan met een onbeperkt aantal deelnemers gelasergamed worden die verdeeld kunnen worden in 2 tot 4 teams. In de beschikbaarheidskalender kun je per dag controleren hoeveel lasergamepistolen wij beschikbaar hebben. Vanwege onze grote voorraad is meestal ruim voldoende en is de hele kalender groen.

Alleen de Nerf OPS en 16+ hebben een beperkt aantal deelnemers.

Dit lasergametype is spatwaterdicht dus laat je niet weerhouden door wat spetters. Bij enkel regen (niet bij onweer) kun je het beschutting van bomen opzoeken want die houden veel regen tegen waardoor je er minder hinder van hebt. Daarnaast klinkt het geluid van de regen op de bladeren ook nog eens erg spannend.

Alleen de 16+ mag niet buiten met regen worden gebruikt vanwege het beeldscherm.

Het is zo dat al onze lasergamepakketten ook door volwassenen gebruikt zijn en daar veel lol mee beleefd hebben.

De lasergamepakketten met extra uitdagende functies zijn: Anti- Cheat LasergameGewerenLasergame 16+, NERF Laser Ops Pro.

Een lasergamepistool is zeer eenvoudig in gebruik en kan je daardoor al aan een kind van 4 jaar uitleggen. Alleen voor zeer jonge kinderen is een teamspel niet geschikt. Het verschilt van kind tot kind wanneer dit mogelijk is en ook hoe je het spel organiseert en de verwachtingen die je daarbij hebt. Doorgaans kun je met kinderen vanaf 6 a 7 jaar super leuk lasergamen.

De lasergamepistolen werken individueel o.b.v. onschadelijk infrarood licht. Er is geen rode lichtstraal zichtbaar. Je kunt het vergelijken met de straling die uit de afstandsbediening van de tv komt, alleen met een beter bereik.

Nee, dit is niet nodig. Het lasergamepistool zelf dient als doelwit. Op de lasergamespistolen zitten sensoren die registreren hoe vaak het lasergamepistool geraakt is. Het is wel mogelijk om een targetvest aan de reservering toe te voegen. Dit is dan een speluitbreiding. Lees meer.

Doordat we het energielevel van de AA-batterijen waarop de lasergamepistolen werken verdelen, zal het niet gebeuren dat alle lasergamepistolen tegelijkertijd leeg zijn. De ene soms dus wat sneller dan de andere. Er worden voldoende reservebatterijen en een schroevendraaier meegestuurd, mocht het toch nodig zijn dan zijn de batterijen binnen een minuut gemakkelijk te vervangen. Ondertussen kan de deelnemer met het reservepistool verder lasergamen. Je kunt dus gemakkelijk een aantal uren gamen.

Het hoeft niet donker te zijn om te kunnen lasergamen. Op een gemiddelde dag is het bereik zo rond de 20 a 30 meter.

Als de zon erg fel schijnt, dan adviseren we om buiten beschutting te zoeken van bijvoorbeeld bomen vanwege een beter bereik en ook is het duidelijker aan de ledlichtjes/ levensbalken te zien wie geraakt is.

Bij schemer/ in het donker lasergamen is het spannendste door de gekleurde lampjes. Het lasergamepistool zelf geeft geen licht. Is het echt donker op de locatie, kijk dan eens naar deze hoofdlampjes zodat de deelnemers goed kunnen zien waar ze lopen.