Bekijk het complete lasergame overzicht

Lasergame Huren

Lasergame is een populaire activiteit. Zowel voor jong als voor oud. Het is een hartstikke leuk spel welke eenvoudig met een groep te spelen is en te organiseren.  

Bekijk snel welke lasergame het meest geschikt is voor jou.
Er zijn vele lasergame spelvormen mogelijk. Door de vele mogelijkheden is lasergame zowel een actief spel maar ook zeker een tactisch spel zijn. Geschikt voor jong en oud. Er zijn verschillende mogelijkheden. Kijk snel welke lasergame het meest geschikt is voor jou.

Lasergame is een teamspel waarbij alle deelnemers een laserguns hebben. Alle deelnemers worden in twee of meer teams verdeeld en van te voren wordt er een opdracht afgesproken. Deze opdracht voer je uit tegen een andere team. Dit kan zijn het uitschakelen van het andere team. Maar het kan ook een andere opdracht zijn zoals het veroveren van een vlag of target.

Lasergamepakketten

Elk lasergamepakket bevat naast de lasergames altijd een reserve. Deze mag je natuurlijk gewoon gebruiken. Altijd is de kist voorzien van voldoende batterijen en een schroevendraaier. Ook zit er in de kist een speluitleg en een handleiding. Daarnaast kun je na je bestelling uitnodigingen, certificaten, muziek en scorekaarten downloaden.

Elk lasergamepakket bevat naast de lasergames altijd een reserve. Deze mag je natuurlijk gewoon gebruiken. Altijd is de kist voorzien van voldoende batterijen en een schroevendraaier. Ook zit er in de kist een speluitleg en een handleiding. Daarnaast kun je na je bestelling uitnodigingen, certificaten, muziek en scorekaarten downloaden.

Heb ik een targetvest nodig?

Nee!! Je gebruikt een targetvest voor spellen zoals capture the flag (als vlag) of het VIP spel.  Een targetvest helpt niet tegen vals spelen. 
Voor de meeste lasergamesystemen heb je wel een uitbreiding. Bij onze lasergameset kun je deze toevoegen naar hoeveel je wilt. Kijk bij je favoriete lasergame of er een target, targetvest of I.T.S. mogelijk is.

“Voor het slaapfeest van ons 11 jarige dochter zijn we rond 21.00 uur twee uurtjes gaan lasergamen. We hebben nog nooit zo’n rustig slaapfeestje gehad”

Hoe werkt Lasergame reserveren?

Heb je een keuze kunnen maken tussen de verschillende lasergames? Dan heb je wellicht gezien dat er bij elke lasergame een kalender staat. In de kalender geef je het aantal deelnemers aan en de datum waarop je wilt spelen. (Wij houden al rekening met verzenden.)

Is de kalender groen dan is er beschikbaarheid. Is de kalender wit of rood dan zijn we helaas vol. Kom je uit de buurt en wil je zelf bij ons afhalen. Dan kun je altijd een telefoontje wagen. Er is dan vaak meer mogelijk dan op de website staat. Het kan ook gebeuren dat het aantal niet beschikbaar is. Neem even contact met ons op. 

Als de kalender op groen staat kan je de gegvens in voeren en ontvang je via de de mail een bevestiging van ons. Je ontvangt dan twee mailtjes.

Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je van ons een track and trace code zodat je weet dat het pakket onderweg is. De dag na je activiteit stuur je het pakket weer naar ons retour met de het meegeleverde retourticket.

Hoeveel deelnemers Lasergame?

Lasergame kun je met minimaal twee spelers spelen. Maar zelf vinden wij het leuker om minimaal zes deelnemers te hebben. Al onze types kun je huren vanaf 6 stuks. Bijna al onze sets zijn onbeperkt uit te breiden qua deelnemers. 

De enige uitzondering daarop is de Nerf OPS. Deze kun je met maximaal twaalf deelnemers gebruiken.

Vanaf welke leeftijd is lasergamen?

Lasergamen is voor jong en oud.  Je kunt tactisch spelen maar vooral wordt er door kinderen actief lasergame gespeeld. Iedereen kan een lasergame hanteren dat is geen probleem, echter is lasergamen vaak ook een spel welke je samen speelt. Dat is voor hele jonge kinderen te lastig. Daarom adviseren wij een lasergame leeftijd van 6 jaar a 7 jaar

“Toen de kinderen lagen te slapen hebben we met alle volwassenen ook nog een hele poos gespeeld.”

Lasergame huren voor je eigen activiteit

Bestel eenvoudig lasergames voor je kinderfeestje, schoolactiviteit, vereniging of familiedag

Gratis Annuleren en Geen Borg