Lasergame Huren

Lasergame is een teamspel waarbij alle deelnemers een laserguns hebben. Alle deelnemers worden in twee of meer teams verdeeld en van te voren wordt er een opdracht afgesproken. Deze opdracht voer je uit tegen een andere team. Dit kan zijn het uitschakelen van het andere team. Maar het kan ook een andere opdracht zijn zoals het veroveren van een vlag of target.

Er zijn vele lasergame spelvormen mogelijk. Door de vele mogelijkheden is lasergame zowel een actief spel maar ook zeker een tactisch spel zijn. Geschikt voor jong en oud. Bekijk snel welke lasergame het meest geschikt is voor jou.

 

“Voor het slaapfeest van ons 11 jarige dochter zijn we rond 21.00 uur twee uurtjes gaan lasergamen. We hebben nog nooit zo’n rustig slaapfeestje gehad”

Uitbreidingen

Voor de meeste lasergamesystemen heb je wel een uitbreiding. Bij onze lasergameset kun je deze toevoegen naar hoeveel je wilt. Kijk bij je favoriete laergame of er een target, targetvest of I.T.S. mogelijk is.

Lasergamepakket

Elk lasergamepakket bevat naast de lasergames altijd een reserve. Deze mag je natuurlijk gewoon gebruiken. Altijd is de kist voorzien van voldoende batterijen en een schroevendraaier. Ook zit er in de kist een speluitleg en een handleiding. Daarnaast kun je na je bestelling uitnodigingen, certificaten, muziek en scorekaarten downloaden.

“Toen de kinderen lagen te slapen hebben we met alle volwassenen ook nog een hele poos gespeeld.”

Hoe werkt lasergame reserveren?

Heb je een keuze kunnen maken tussen de verschillende lasergames? Dan heb je wellicht gezien dat er bij elke lasergame een kalender staat. In de kalender geef je het aantal deelnemers aan en de datum waarop je wilt spelen. (Wij houden al rekening met verzenden.)

Is de kalender groen dan is er beschikbaarheid. Is de kalender wit of rood dan zijn we helaas vol. Kom je uit de buurt en wil je zelf bij ons afhalen. Dan kun je altijd een telefoontje wagen. Er is dan vaak meer mogelijk dan op de website staat. Het kan ook gebeuren dat het aantal niet beschikbaar is. Neem even contact met ons op. 

Als de kalender op groen staat kan je de gegvens in voeren en ontvang je via de de mail een bevestiging van ons. Je ontvangt dan twee mailtjes.

Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je van ons een track and trace code zodat je weet dat het pakket onderweg is. De dag na je activiteit stuur je het pakket weer naar ons retour met de het meegeleverde retourticket.

Lightfight Lasergame pistool

Verzendkosten incl. Retour
vanaf 13.50 
* Reserve Toegevoegd * 
*Gratis Annuleren *

en nog meer.....

Hoeveel deelnemers lasergame?

Lasergame kun je met minimaal twee spelers spelen. Maar zelf vinden wij het leuker om minimaal zes deelnemers te hebben. Al onze types kun je huren vanaf 6 stuks. Bijna al onze sets zijn onbeperkt uit te breiden qua deelnemers. 
De enige uitzondering daarop is de Nerf OPS. Deze kun je met maximaal twaalf deelnemers gebruiken.

Vanaf welke leeftijd is lasergamen?

Lasergamen voor kinderen is geweldig. Je kunt tactisch spelen maar vooral wordt er door kinderen actief lasergame gespeeld. Iedereen kan een lasergame hanteren dat is geen probleem, echter is lasergamen vaak ook een spel welke je samen speelt. Dat is voor hele jonge kinderen te lastig. Daarom adviseren wij een lasergame leeftijd van 6 jaar a 7 jaar.

Is lasergame veilig?

Er wordt gespeeld met lasergames welke gebruik maken van uv. Dit is hetzelfde wat gebruikt wordt als in de afstandsbediening bijvoorbeeld een tv.

Lasergame spellen

Synoniemen Lasergame

Wanneer Lasergame

Meerdere pakketten huren

Uiteraard is het mogelijk om meerdere pakketten te huren. Het grote voordeel van het huren van meerdere pakketten is dat je maar 1 keer de verzendkosten betaald. 

Ook als je een pakket kiest welke heel groot is en uit meerdere boxen bestaat. Bijvoorbeeld groepspakket 48 stuks. Je maar 1 maal de verzendkosten betaalt.

Outdoor of Indoor Lasergame

Lasergame kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Hierdoor is het zowel geschikt om in de zomer als in de winter te spelen. In het voorjaar en najaar kan natuurlijk ook.

Het voordeel van binnen is vaakt dat de ruimte donker gemaakt kan worden. Je kunt het binnen helemaal naar eigen wens aankleden met onstakels, lichten en rookmachines. Dat geeft een spannend efftect. Natuurlijk hoef je ook geen zorgen te maken als het regent.

Aan de andere kant is buiten spelen natuurlijk ook heerlijk. Je hebt alle ruimte en bijna overal kun je lasergamen. Het wordt vaak in het bos of park gespeeld maar veel deelnemers kiezen ook voor het schoolplein of in een eigen tuin/straat.