Lasergame Wie is de Mol
lasergame retro

Wie is de Mol

Het populaire programma kent elk jaar wel een onderdeel met lasers. Voor sommige deelnemers is WIDM al geslaagd als dit onderdeel bereikt wordt. In ieder geval is het een populair onderdeel. En iedereen die zelf een wie is de mol spel speelt/organiseert wil graag iets van lasergamen erbij.

Regelmatig krijgen wij de vraag of het mogelijk is om lasergame te huren en een pakket samen te stellen. Zodat mensen zelf een variant kunnen gaan spelen. Men heeft dan vaak meer targets nodig of meer targetvesten. Wij worden altijd enthousiast van deze vragen. Natuurlijk is het mogelijk maar we worden ook enthousiast omdat we zelf graag het programma kijken. Daarnaast vinden we het ook leuk om mee te denken naar mogelijkheden van het integreren van het laserspel.

Voor de verhuur hebben wij pakketten samengesteld naar aanleiding van de opdrachten die wij het meest kregen te horen. Een opdracht die vaak voorbij kwam is een opdracht als Meeslepend. Een deelnemer loopt een bepaald parcours lopen waarbij ze vanaf de zijkanten kunnen worden geraakt. Deelnemers kunnen iets meenemen en eventueel terug schieten. Voor een opdracht als deze heb je een aantal lasergames nodig en voornamelijk targetvesten. Deze kun je vinden in ons WIDM pakket. Staan je aantallen er niet bij, laat het ons weten.

Tip: Als je deelnemers in een schot af wilt laten gaan, zet dan de lasergame op plasmagun. En schiet voordat de targetvesten worden gegeven aan de deelnemers 3 van de 4 levens af.

Maar er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden. Op zoek naar opdrachten/geld/jokers in het veld en tegen elkaar spelen. Je zou hier targets voor kunnen gebruiken. De targets verstoppen in het speelveld. Het doel van het spel wordt dan, hoe meer targets in je kleur hoe meer geld je verdient. Er zijn natuurlijk allemaal varianten mogelijk.

Bij dit spel heb je vooral extra targets nodig. Wij kiezen voor de Lightstrike lasergamegeweren omdat de targets hierbij het makkelijkste werken. Wil je meer info over de targets. Lees onze blog over targets.

In ons wie is de mol pakket werken we altijd met de anticheat geweren ook wel XL geweren genoemd of de Lightstrike Lasergame geweren. Als reserve lasergame voegen we een een pistool toe.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het graag.