FAQ Lasergame Huren
FAQ Lasergame

FAQ Lasergame Huren

 1. Hoeveel kost lasergame?

  Gemiddeld kun je rekenen voor lasergamepistolen op 5 euro per deelnemer en voor lasergamegeweren 6,50. Natuurlijk speelt wel mee welk type lasergame je kiest. Daarnaast speel je met een grote groep dan ontvang je uiteraard korting.

  Inmiddels hebben we ook een oplaadbare Lasergame met Vest. Deze lasergame is te huur vanaf 7,50.

 2. Welke Lasergame spellen kun je spelen?

  Er zijn vele spellen mogelijk en dit is ook afhankelijk van het type lasergame je huurt. Meestal speel je spellen zoals last men standing of het zombiespel. Lees Hier het uitgebreide uitleg en tips voor lasergame

 3. Kun je spelen zonder batterijen?

  Ja zeker. De nieuwe lasergame sets met vest zijn oplaadbaar. Wij sturen altijd opladers mee. De sets worden natuurlijk opgeladen verstuurd. Met de opladers kun je 4 lasergames en 4 vesten opladen. Klik hier voor deze nieuwe lasergame.

 4. Hoeveel deelnemers kunnen er tegelijk lasergamen?

  De meeste lasergame sets kunnen oneindig spelers toevoegen. De enige uitzondering hierop is de Nerf OPS, ten minste als je de app wilt gebruiken. Dan is er een maximum van twaalf deelnemers.

 5. Vanaf welke leeftijd is lasergamen geschikt?

  Lasergamen is niet moeilijk echter is het wel een teamspel. Je begint pas vanaf je 6de, 7de jaar een beetje samen te spelen. Vandaar ons advies deze leeftijd. Kinderen in deze leeftijd vinden het vaak leuk om lekker rond te rennen en willen niet eens een spel spelen. Deze bedenken ze zelf wel. Ouderen kinderen en volwassen spelen juist wel de spellen.

 6. Hebben we een targetvest of targets nodig?

  De lasergamebox, anticheatpistolen en anticheat geweren zijn uit te breiden met targetvesten. Het is een uitbreiding voor spellen als VIP maar het is niet nodig, het kan. Dit geldt ook voor de targets. Het is niet nodig maar het kan.

  Bij de Oplaadbare Lasergame heb je wel een vest. Deze zit standaard erbij. Je kunt namelijk niet los spelen. Deze set heeft ook twee targetpoint. Dus 1 op de lasergame en een op het vest. Deze zijn ook geconnect met elkaar. Het vest neemt het wapen dus niet over maar ze werken beide. Op beide kun je dus levens verliezen.

 7. Hoe werkt het lasergamesysteem? Waar word je geraakt?

  Alle systemen werken met UV. Bij alle systemen word je op de lasergame geraakt. In de meeste gevallen is dit voorop de lasergame. Alleen bij de Nerf OPS zit er een rode knop boven op de lasergame waar de sensor in zit.

 8. Is lasergame veilig?

  Er wordt gespeeld met lasergames welke gebruik maken van UV. Dit zelfde wordt gebruikt in de afstandsbediening van bijvoorbeeld je tv.

 9. Voor wie is lasergamen geschikt? Aan wie verhuren jullie?

  Natuurlijk geen specifiek antwoord en misschien ook wel een makkelijk antwoord maar dat is heel divers. Wij verhuren aan scholen, buurtverenigingen, studentenverenigingen, sportverenigingen, bedrijven, kerken, particulieren en nog meer. Dit zijn voor kinderfeestjes, buurtfeestjes, familiedagen, personeelsfeesten of afsluiting van het jaar.

  Het lasergamen is geschikt voor jong en oud daarom de doelgroep heel ruim. Als het voor een kinderfeest is horen we vaak dat ouders tijdens een kinderfeestje graag zelf meedoen of dat ze later met alle ouders nog even spelen. 🙂

Nog meer FAQ?

Kun je een antwoord op je vraag niet vinden, stuur ons een mailtje en wij sturen je snel een berichtje terug.