Weekendvoordeel-Verlenging-Reserve-Borg
Rsz Logo Lightfight Zw 1 E1567539917953.png

Borg:
Wij hanteren geen borg. Tot nu toe zijn al onze pakketten in goed vertrouwen opgestuurd en gelukkig zijn ze ook allemaal weer bij ons retour gekomen. Dit houden wij natuurlijk graag zo.

Reserve:
In elk pakket hebben we een reserve lasergame / archery battle set / Koptelefoon toegevoegd. Dit doen we omdat het natuurlijk altijd kan gebeuren dat er iets kapot gaat. Natuurlijk mag je deze ook gewoon gebruiken voor bijvoorbeeld als je als begeleider zelf ook even mee wilt doen.

Verlenging:
Natuurlijk is het mogelijk om een twee dagen achter elkaar te huren. Voor de tweede dag betaal je slechts 30% van de huurprijs. Dit geldt voor elke volgende dag. Het systeem hanteert dit niet automatisch maar wij kunnen dit wel voor je invoeren. Een mailtje of telefoontje naar ons en wij helpen je graag verder zodat je de juiste prijs betaald.

Weekendvoordeel:
Huur je een pakket op zaterdag dan hoeft deze pas op maandag retour worden gestuurd. Je kunt er ook op zondag nog gebruik van maken.

Inclusief retour:
Het  huurpakket is inclusief retour. In de box zit een retourlabel. Je betaalt dus niets als je het pakket weer inlevert. Bij Postnl krijg je een inleverbewijs. Bij DHL krijgen wij een bevestigingsmail.