Er worden momenteel veel feestjes ingehaald waardoor veel data niet meer beschikbaar zijn.

 

Wacht niet te lang met reserveren. 

 

Is de gewenste datum niet beschikbaar?

Dit is onze huidige beschikbaarheid:

Lasergamebox: Vanaf zondag 12 juli

Groepspakket: Vanaf donderdag 16 juli

LasergamePistolen: Vanaf woensdag 15 juli

LasergameGeweren: Vanaf donderdag 16 juli

Anti-Cheat LasergamePistolen: Vanaf zaterdag 11 juli 

Anti-cheat LasergameGeweren: Vanaf woensdag 15 juli

 

Lasergame

Lasergame huren voor  je eigen locatie. Speel de hele dag deze spannende en uitdagende activiteit. Op elke locatie kan jong en oud kan dit fantastische spel spelen. Kijk in ons overzicht welke lasergame het beste bij jou past.

Lasergame Geweren Geschminkte Jongens 2 2 2.jpg

Alle pakketten zijn speelklaar. Je kunt dus direct beginnen met spelen. Je ontvangt het pakket altijd een dag van te voren zodat je even kunt oefenen. 

Lasergamen kan op schoolfeestjes, kampen, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, kinderpartijtjes, sportclubs en nog veel meer.

Lage Verzendkosten * Altijd op Tijd * Geen Borg * Reserve Toegevoegd
  • Zombie Spel
  • VIP spel
  • Capture the Flag
  • Last Man Standing
  • Counting Colors
  • Target Hit
Aanbevolen Leeftijd:
Groepsgrootte:
Teams:
Anti-Cheat
Speciale Effecten:
Uitbreidbaar met:
Lasergamebox
LasergameBox
Vanaf: 39.99 incl btw
Lasergamepistolen
LasergamePistolen
Vanaf: 44.99 incl btw
lasergamegeweren
LasergameGeweren
Vanaf: 54.99 incl btw
NERF Laser Ops Pro
Vanaf: 59.99 incl btw
Laser tag deluxe
Lasergame 16+
Vanaf: 60.00 incl btw
Lasergamepistolen lightfight
Groepspakket
Vanaf: 84.99 incl btw

FAQ

Outdoor kun je lasergamen in bijvoorbeeld een park, bos of (speel)tuin. Lasergame je buiten, maak dan het speelveld niet te groot zodat de deelnemers elkaar makkelijk terugvinden.

Gaat de voorkeur uit naar een Indoor locatie, dan kun je bijna in iedere gemeente voor een redelijke prijs een gymzaal huren. Lasergamen is ook mogelijk in een schuur, loods, kantoor, school en er zijn zelfs mensen die in overleg met de beheerder via ons gelasergamed hebben in een bibliotheek, ziekenhuis, bouwmarkt en supermarkt. 

De meeste mensen lasergamen via ons op openbaar terrein.

Zolang je niemand tot last bent en rekening houdt met de regels en de veiligheid van de locatie mag je met een particulier gezelschap op openbare plekken lasergamen.

Bedrijven of organisaties kunnen in sommige gevallen wel een meldingsplicht bij de gemeente hebben. Of dit nodig is verschilt per gemeente. 

Na bijna 6 jaar en duizenden feestjes hebben wij nog geen hinder ondervonden of van gehoord.

Er kan met een onbeperkt aantal deelnemers gelasergamed worden die verdeeld kunnen worden in 2 tot 4 teams. In de beschikbaarheidskalender kun je per dag controleren hoeveel lasergamepistolen wij beschikbaar hebben. Vanwege onze grote voorraad is meestal ruim voldoende en is de hele kalender groen.

Alleen de Nerf OPS en 16+ hebben een beperkt aantal deelnemers.

Dit lasergametype is spatwaterdicht dus laat je niet weerhouden door wat spetters. Bij enkel regen (niet bij onweer) kun je het beschutting van bomen opzoeken want die houden veel regen tegen waardoor je er minder hinder van hebt. Daarnaast klinkt het geluid van de regen op de bladeren ook nog eens erg spannend.

Alleen de 16+ mag niet buiten met regen worden gebruikt vanwege het beeldscherm.

Een lasergamepistool is zeer eenvoudig in gebruik en kan je daardoor al aan een kind van 4 jaar uitleggen. Alleen voor zeer jonge kinderen is een teamspel niet geschikt. Het verschilt van kind tot kind wanneer dit mogelijk is en ook hoe je het spel organiseert en de verwachtingen die je daarbij hebt. Doorgaans kun je met kinderen vanaf 6 a 7 jaar super leuk lasergamen.

De lasergamepistolen werken individueel o.b.v. onschadelijk infrarood licht. Er is geen rode lichtstraal zichtbaar. Je kunt het vergelijken met de straling die uit de afstandsbediening van de tv komt, alleen met een beter bereik.

Nee, dit is niet nodig. Het lasergamepistool zelf dient als doelwit. Op de lasergamespistolen zitten sensoren die registreren hoe vaak het lasergamepistool geraakt is. Het is wel mogelijk om een targetvest aan de reservering toe te voegen. Dit is dan een speluitbreiding. Lees meer.

Doordat we het energielevel van de AA-batterijen waarop de lasergamepistolen werken verdelen, zal het niet gebeuren dat alle lasergamepistolen tegelijkertijd leeg zijn. De ene soms dus wat sneller dan de andere. Er worden voldoende reservebatterijen en een schroevendraaier meegestuurd, mocht het toch nodig zijn dan zijn de batterijen binnen een minuut gemakkelijk te vervangen. Ondertussen kan de deelnemer met het reservepistool verder lasergamen. Je kunt dus gemakkelijk een aantal uren gamen.

Het hoeft niet donker te zijn om te kunnen lasergamen. Op een gemiddelde dag is het bereik zo rond de 30 meter. Als de zon erg fel schijnt, dan is het bereik een paar meter minder en adviseren we om beschutting te zoeken van bijvoorbeeld bomen.

In het donker lasergamen geeft wel extra spannend effect door de gekleurde lampjes. Het lasergamepistool zelf geeft geen licht. Is er weinig licht op de locatie, kijk dan eens naar deze hoofdlampjes zodat de deelnemers goed kunnen zien waar ze lopen.